Chceme zdravé potraviny pre zdravý národ, zdravú budúcnosť a Slovensko bez GMO.

Leták je už na svete, ďalšie projekty sa pripravujú

Po niekoľko mesačnom úsilí v zbieraní podpisov by sme vám radi predstavili leták o našej Petícii za zdravé potraviny a Slovensko bez geneticky modifikovaných organizmov. Počas posledných mesiacov sa nám podarilo vyzbierať veľké množstvo podpisov a aj vďaka VAŠEJ iniciatíve sa vytvorilo zatiaľ 36 podpisových miest v 21 mestách po celom Slovensku, pričom tento zoznam sa pravidelne rozširuje, čo nás veľmi teší a začo vám veľmi ďakujeme.

V nedávnej dobe ste sa mohli zúčastniť niekoľkých prednášok Daniela Lešinského, na ktorých ste sa mohli dozvedieť viac o Komunitou podporovanom poľnohospodárstve (CSA), GMO a našej Petícii. Veríme, že sa nám v krátkom čase podarí zorganizovať aj podpisové akcie vo viacerých mestách po celom Slovensku, na ktorých rozšírime našu Petíciu a myšlienky, aby sa nám podarilo získať cielených 100 000 podpisov.

Čoskoro sa tiež môžete tešiť na pripravovaný E-book o GMO, v ktorom sa budete môcť dozvedieť detailné informácie z tejto oblasti a získať prehľad doterajších vedeckých poznatkov a skúseností farmárov o GMO. Všetky tieto naše kroky, ktoré sú spojené s našou Petíciou, vedú k nášmu konečnému cieľu = zastaviť pestovanie a rozširovanie GMO plodín na území SR.

Vráťme sa však k spomínanému letáku, ktorý by sme chceli aj s vašou pomocou rozšíriť po celom Slovensku. V ňom sa dozviete krátky popis každého nášho petičného bodu a aj prečo je každý bod veľmi dôležitý. Veríme, že sa vám NÁŠ/VÁŠ leták páči, radi si ho prečítate a budete ho šíriť ďalej. Tu sú jednotlivé body našej Petície uvedené v letáku:

Štítky:
Martin Chudý
Martin je profesionálny športovec (futbalista), konzultant pre optimálne zdravie a výživu, spisovateľ, bloger, kaviarničkár, aktivista, rečník, podnikateľ, mentor a vizionár.